Zonovergoten OVM Minitriatlon Rekken

Liefst 35 dappere deelnemers aan de jaarlijkse OVM Minitriatlon Rekken streden zaterdag 18 juni om de prijzen en/of de eer in en om het plaatselijke natuurbad. 29 van hen deden solo mee, de overige zes maakten deel uit van twee teams, die het zwemmen (500 meter), fietsen (24 km) en lopen (5 km) keurig

verdeeld hadden.

Antoine van Brummelen (1.02:41) ging – net als tijdens een fiks aantal eerdere edities – naar huis met de eerste prijs. De tweede prijs was voor Marc Altena, de derde voor Patrick Lansink. Snelste vrouw was Yolande Harbers. De organisatie zou ook graag prijzen uitreiken aan de tientallen vrijwilligers, maar aangezien dat onbegonnen werk is, maar even zo: ‘Iedereen ongelofelijk bedankt voor jullie grenzeloze inzet en hopelijk tot in 2023!’ Volgend jaar is de triatlon weer op de derde zaterdag van juni: zaterdag 17 juni.

‘Iedereen ongelofelijk bedankt voor jullie grenzeloze inzet en hopelijk tot in 2023!’

De traditie om het startschot van de OVM Minitriatlon Rekken door een bijzondere Rekkenaar te laten verrichten is dit keer weer in ere hersteld. ‘Supervrijwilliger’ Henk Sieben mocht – vooral tot z’n eigen verbazing – de deelnemers wegschieten. Henk is al jaren actief voor de werkgroep Minitriatlon Rekken, maar ook voor talloze andere werkgroepen/besturen/projecten in en om Rekken.

Deelnemers kwamen dit keer vooral uit Rekken, Haaksbergen, Eibergen en Enschede. Andere ingevulde plaatsnamen zijn Boekelo, Neede, Vreden, Hengelo, Buurse, Delden, Groenlo, Winterswijk of Hoogeveen!

Hier vind je tot maandag 4 juli alle door Franklin Veldhuis gemaakte foto’s: https://we.tl/t-nEQKiuIs0L