OVM Minitriatlon 18 juni, meld je aan!

Zaterdag 18 juni om 10.30u wordt het startschot gelost voor deze sportieve activiteit:

500 m zwemmen, 24 km fietsen en 4,5 km hardlopen.

Er hebben zich al heel wat sportievelingen aangemeld. Denk jij nu ‘dat kan ik ook’ of ‘dat wil ik

ook weleens proberen’, daag jezelf dan uit en meld je aan. Als bad faciliteren we het voor je: je moet 500m zwemmen (20 baantjes), daarna fiets je een mooie route van 24 km en tot slot loop je een prachtige ronde van 4,5 km in de omgeving van het bad. Lukt het je niet om alle disciplines zelf te doen, vorm dan met één of twee anderen een team. Teamdeelname is namelijk ook mogelijk. Er is gelegenheid om je om te kleden en ook aan de inwendige mens wordt gedacht.

Op dit moment zijn er nog startbewijzen te vergeven, maar wacht niet te lang, want we kunnen maximaal 35 deelnemers/teams aan de start verwelkomen. Meld je aan via onze website www.zwembadrekken.nl of stuur een mail naar info@zwembadrekken.nl.

Het inschrijfgeld is € 15,- p.p. (en € 18,50 p.p. met medaille). Voor teams is het inschrijfgeld € 10,- p.p. (en € 13,50 p.p. met medaille). Dit alles inclusief koffie, thee, broodjes en een kop soep na afloop. Het bedrag graag overmaken op NL80 RABO 0323453651 tnv Stichting Natuurbad Rekken.