Nieuws

‘Moet ik reserveren?’

‘Moet ik reserveren?’

Het antwoord op die vraag luidt: Nee. Reserveren kan niet; we werken met een muntjessysteem. Om in tijden van corona onze bezoekers de 1.5m-afstand te kunnen bieden, hanteren we een limiet van honderd 18-plussers. Wij geven iedere 18-plusser een muntje. Vertrekt er iemand, dan kan een volgende bezoeker naar binnen. Kinderen jonger dan 18 jaar kunnen zonder muntje naar binnen. Let wel: alleen kinderen van 9 jaar en ouder, met minimaal zwemdiploma A, mogen het terrein zonder begeleiding betreden. Aangezien we vooral een bad zijn voor gezinnen, betekent dat dat we op hele warme dagen zo’n 400 mensen per dag ontvangen.

Te druk? Tip!

Mocht het ’s middags te druk zijn, kom dan wat later op de middag: op doordeweekse dagen zijn we geopend tot 20.00 uur om een verfrissende duik te nemen. Dat is zeker op warme dagen een uitkomst voor menigeen en dan is er altijd plek genoeg.

Update NL Doet actie

Update NL Doet actie

veel activiteiten en bijeenkomsten zijn als gevolg van het coronavirus afgelast. Natuurbad Rekken heeft de landelijke maatregelen en voorschriften bekeken en besloten zaterdagochtend wel aan de slag te gaan voor wie dat wil. We zijn met een kleine groep en we zijn in de buitenlucht. Wil je ons helpen, dan ben je welkom tussen 9.00 en 12.30u. We sluiten af met een kop zelfgemaakte soep. Neem een schep, hark of bezem mee.

We respecteren ieders besluit.

Kom helpen op zaterdagochtend 14 maart!

Kom helpen op zaterdagochtend 14 maart!

NLdoet is voor het natuurbad een onmisbare activiteit. Deze ochtend staat traditiegetrouw in het teken van de grote schoonmaak: het blad wordt opgeruimd, het slib wordt van de bodem weggeschept, het onkruid gewied, de bestrating geveegd en het winkeltje, het meubilair en de speeltoestellen afgesopt. In de voorafgaande week zullen badmeester Cor en klussenman Martin alvast de blauwe badranden schoonspuiten. Zwemmers en niet-zwemmers, jong en oud, iedereen is van harte welkom. Om 9.00 uur starten we en om 12.30 uur sluiten we af met een kop heerlijke eigengemaakte soep. Kun je niet de hele ochtend of kun je maar een uur, alle hulp is welkom! Attendeer ook familie en vrienden op onze NLdoet-activiteit of verwijs ze naar onze vermelding op de site: https://www.nldoet.nl/klus/natuurbad-rekken-kraakhelder

 

Zaterdag 21 en zondag 22 september Hondenplons

Zaterdag 21 en zondag 22 september Hondenplons

Op zaterdag 21 en zondag 22 september is er de jaarlijkse hondenplons onder leiding van Ria Nijhof van Holterhook Labradors. Van 13.00 tot  16.30 uur mogen de honden (en hun baasjes) in het bad plonzen. Doordat het bad op dat moment al langzaam aan het leeglopen is, ontstaat er in het ondiepe gedeelte een soort strandje. Dit maakt het voor de enthousiaste viervoeters makkelijker om het water in te gaan. De entree bedraagt 2, per hond. Voor baasjes en publiek is het winkeltje geopend.