Nieuws

De gezelligste slotactiviteit: de hondenplons!

De gezelligste slotactiviteit: de hondenplons!

Zaterdag 18 en zondag 19 september van 13.00 – 16.00 uur

Zaterdag 18 en zondag 19 september is het de beurt aan de trouwe viervoeters. Dat weekend houden we de jaarlijkse Hondenplons. Op beide dagen mogen de honden en hun baasjes van 13.00 tot 16.00 uur in het bad plonzen. Het is vanzelfsprekend dat we vooral sociale honden verwelkomen, die het leuk vinden om met soortgenoten te ravotten. Doordat het bad op dat moment al langzaam aan het leeglopen is, ontstaat er in het ondiepe gedeelte een soort strandje. Dit maakt het voor de enthousiaste honden makkelijker om het water in te gaan. De entree bedraagt 2 euro per hond. Voor baasjes en publiek is ook het winkeltje geopend. Opgave is niet nodig, maar bij zo’n 70 honden per middag is het maximumaantal honden wel bereikt.

Mogen wij wat punten van jou?

Mogen wij wat punten van jou?


Mogen wij wat punten van jou?
 
Plus Koenders Eibergen heeft een superleuke actie: ze stellen €15.000,- beschikbaar om te verdelen onder 27 deelnemende verenigingen. Wij als ‘Zwembad Rekken’ doen hier ook aan mee!
 
– Tot 13 november ontvang je vouchers bij je boodschappen.
 
– Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR code met je mobiele telefoon of ga naar www.plus.nl/sponsorpunten
 
– Verdeel de punten over de verenigingen die jij het gunt.
 
– We hopen natuurlijk van harte dat je (een deel van) je punten aan ons wilt geven! Vertel het daarom ook aan familie, vrienden en buren.
 
– Met het bedrag kunnen wij weer leuke dingen aanschaffen voor het bad 🏆🏆
 
Dankjewel alvast 👊🏼👊🏼!!
Zwem4daagse: goed én minder goed nieuws

Zwem4daagse: goed én minder goed nieuws

We hebben zoveel aanmeldingen gekregen voor de zwem4daagse (12-16 juli), dat we het maximum aantal deelnemers hebben bereikt. Dit betekent dat we helaas geen nieuwe inschrijvingen meer kunnen aannemen. Diegenen die we hiermee teleurstellen hopen we de komende weken desondanks toch met veel plezier terug te zien op het bad!

Geef je op voor de zwem4daagse!

Geef je op voor de zwem4daagse!

Van maandag 12 juli tot en met vrijdag 16 juli houden we de zwem4daagse! Tussen 18.00 en 20.00u mag je je baantjes zwemmen. Kinderen tot en met 10 jaar en 65plussers zwemmen 10 banen (250m) per avond. Kinderen en volwassenen van 11 jaar en ouder zwemmen 20 banen (500m) per avond.

Je bepaalt zelf welke 4 avonden je de baantjes zwemt. Na afloop van iedere avond staat er een drankje en iets lekkers voor je klaar. En natuurlijk op de 4e avond de welverdiende medaille!

De kosten zijn € 5,- per persoon en opgave vooraf is verplicht. In verband met een mogelijk te grote instroom mogen alleen leerlingen van IKC De Berkel en abonnementhouders zich aanmelden. Zij moeten zich vóór vrijdag 2 juli opgeven via penningmeester@zwembadrekken.nl onder vermelding van je naam en de hoeveelste keer dat je mee gaat doen.

Is er na 2 juli nog voldoende ruimte voor nieuwe inschrijvingen, dan staat het niet-abonnementhouders, kinderen van andere scholen en andere geïnteresseerden vrij zich op te geven. Houd hiervoor deze website en onze Facebook- en Instapagina in de gaten.

Noteer deze week op de kalender en geef je op!

Veel zwemplezier!

Toch nog even niet…

Toch nog even niet…

Vanwege het te koude weer en het daardoor te koude badwater (lager dan 16 graden) is het bad gesloten tot en met vrijdag 28 mei.

We hopen op jullie begrip!

Het jubileumboek is een feit!

Het jubileumboek is een feit!

Het eerste exemplaar is vanmiddag in een kleine doch feestelijke setting uitgereikt aan burgemeester Joost van Oostrum. De drie redactieleden Henk Sieben, Henny van Doorn en Peter van de Vondervoort zijn apetrots! Het jubileumboek is vanaf nu te koop bij boekhandel Gellekink in Eibergen voor € 8,50.

Alle abonnementshouder in Rekken, Eibergen en Haaksbergen, die betalen middels automatische incasso, krijgen dit weekend het jubileumboek én hun abonnement aan de deur bezorgd!

Bij aanschaf van een abonnement in het openingsweekend van 15 en 16 mei (onder corona-voorbehoud) krijg je het jubileumboek gratis. Na dit openingsweekend betaal je bij aanschaf van een abonnement op het bad € 7,- of € 8,50 bij boekhandel Gellekink in Eibergen.