Geef je op voor de zwem4daagse!

Van maandag 12 juli tot en met vrijdag 16 juli houden we de zwem4daagse! Tussen 18.00 en 20.00u mag je je baantjes zwemmen. Kinderen tot en met 10 jaar en 65plussers zwemmen 10 banen (250m) per avond. Kinderen en volwassenen van 11 jaar en ouder zwemmen 20 banen (500m) per avond.

Je bepaalt zelf welke 4 avonden je de baantjes zwemt. Na afloop van iedere avond staat er een drankje en iets lekkers voor je klaar. En natuurlijk op de 4e avond de welverdiende medaille!

De kosten zijn € 5,- per persoon en opgave vooraf is verplicht. In verband met een mogelijk te grote instroom mogen alleen leerlingen van IKC De Berkel en abonnementhouders zich aanmelden. Zij moeten zich vóór vrijdag 2 juli opgeven via penningmeester@zwembadrekken.nl onder vermelding van je naam en de hoeveelste keer dat je mee gaat doen.

Is er na 2 juli nog voldoende ruimte voor nieuwe inschrijvingen, dan staat het niet-abonnementhouders, kinderen van andere scholen en andere geïnteresseerden vrij zich op te geven. Houd hiervoor deze website en onze Facebook- en Instapagina in de gaten.

Noteer deze week op de kalender en geef je op!

Veel zwemplezier!